Σας δίνονται 4 δυνατοί τρόποι παράδοσης των αγορών σας:

  1. Δωρεάν αποστολή αφού πρώτα εξοφληθεί το αντίτιμο με τραπεζικό έμβασμα ή με πιστωτική κάρτα ή στο κατάστημα μας,

για αγορές:

  • άνω των 200€  για τις περιοχές (Καποδιστριακούς δήμους)

Καλαμάτα (1), Αβία (2), Θουρία (15), Αρφαρά (9), Άρι (7), Μεσσήνη (22), Οιχαλία (24), Μελιγαλάς(21), Ιθώμη (16), Ανδρούσα (6)

  • άνω των 500€  για τον υπόλοιπο νομό Μεσσηνίας

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον παρακάτω χάρτη για την περιοχή στην οποία βρίσκεστε.

Γενικά η δωρεάν αποστολή πραγματοποιείται κυρίως για ογκώδη και βαριά εμπορεύματα που η μεταφορά τους με courier καθίσταται μη συμφέρουσα.

Επίσης η δωρεάν αποστολή πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα ανάλογα με τις παραγγελίες που δίνονται στην εταιρεία μας.

Για περισσότερες διευκρινήσεις επικοινωνήστε στο 27210 22663 ή στείλετε emailστο info@liakakis.gr

  1. Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς Courier

Η εταιρεία μας αποστέλλει την παραγγελία σας με εταιρεία courier . Η παράδοση γίνεται συνήθως εντός τριών (3) εργάσιμων από την παραγγελία σας. Το ακριβές κόστος των εξόδων μεταφοράς το πληροφορείστε όταν πάτε να ολοκληρώσετε μια αγορά.

Γενικά το κόστος μεταφοράς με courier είναι 3,50 € με το ΦΠΑ για τα πρώτα 2 kg, 5,00 € για προϊόντα από 2 έως 3 κιλά και για κάθε έξτρα kg επιπλέον 0,80 € με το ΦΠΑ 

 Πρέπει να γνωρίζετε ότι το βάρος του προϊόντος συσκευασμένο, συνήθως είναι μεγαλύτερο από το βάρος του όπως παρουσιάζεται στο site. Ο λόγος είναι ότι στη συσκευασία ενός μηχανήματος υπάρχουν επιπλέον παρελκόμενα. Και επομένως και οι χρεώσεις μεταφοράς θα είναι υψηλότερες.

Οι όροι ισχύουν για την ηπειρωτική Ελλάδα, ενώ για τα νησιά ισχύουν άλλες χρεώσεις.

Για οποιαδήποτε προϊόν που δεν εμφανίζεται αυτή η πληροφορία ή για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 27210 22663 ή στο email info@liakakis.gr

  1. Μεταφορική Εταιρεία

Όταν ο όγκος ή το βάρος του μηχανήματος είναι τέτοιος που η αποστολή του με courier καθίσταται ασύμφορη.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένα πρακτορεία(συνήθως πρωτεύουσες νομών). Η εταιρεία μας συσκευάζει και μεταφέρει τα προϊόντα στα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του αγοραστή.Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα,μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες στη νησιωτική Ελλάδα και μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες στις δυσπρόσιτες περιοχές. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία μας (έχουν προστεθεί στην τελική αξία της αγοράς). Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή.

Περαιτέρω διευκρινήσεις στο 27210 22663 ή emailστο info@liakakis.gr

  1. Παραλαβή από το κατάστημα

Η εταιρεία μας δίνει τη δυνατότητα να παραλαμβάνετε** τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, από την έδρα μας κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παράδοση μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας.

(Δευτέρα – Σάββατο 08.00-15.00 και Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 05:00-21:00). 

Η Εταιρεία LIAKAKIS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στo τηλέφωνo 27210 22663

** Τα μηχανήματα παραδίδονται στη συσκευασία τους, εκτός εάν είναι ήδη μονταρισμένα για λόγους έκθεσης.