Λιακάκης – Αγροκουλτούρα

Ασχολούμαστε με το εμπόριο γεωργικών μηχανημάτων.

  • Αλυσοπρίονα, χορτοκοπτικά, σκαπτικά μηχανήματα, αντλίες ποτίσματος, ψεκαστικές αντλίες, ραβδιστικά κ.α.
  • Με το εμπόριο εργαλείων: Χειροπρίονα, ψαλίδια, ηλεκτροκολλήσεις, φορτιστές μπαταριών, ψεκαστήρες κ.α.
  • Διαθέτουμε ανταλλακτικά που καλύπτουν όλα τα παραπάνω.
  • Επίσης γεωργικά εφόδια όπως δίχτυα ελαιοσυλλογής, ανοξείδωτες δεξαμενές, είδη κήπου, είδη σκίασης, είδη προστασίας εργαζομένου κ.α.
  • Θα βρείτε εξαρτήματα για τρακτέρ όπως άξονες μετάδοσης κίνησης PTO, πείρους, ραντάρ κ.α.
  • Λιπαντικά και αναλώσιμα όπως λάδι μίξεως για δίχρονους κινητήρες, λάδι κινητήρα ή υδραυλικών τρακτέρ, μεσινέζες για χορτοκοπτικά, μαχαίρια για φρέζες, όλα τα είδη αλυσίδας για αλυσοπρίονα κ.α.

56 χρόνια δίπλα στον αγρότη

1

1928

Το 1928 ο Λιακάκης Ιωάννης ασχολήθηκε με το εμπόριο καυσίμων σε βαρέλια. Έπειτα με το εμπόριο αυτοκινήτων, ελαστικών και ανταλλακτικών. Το 1965 αποφάσισε να ασχοληθεί με το εμπόριο γεωργικών μηχανημάτων.

2

1966

Το 1966 είναι η χρονιά ορόσημο για την επιχείρησή μας όταν ο γιος του Λιακάκης Γεώργιος αναλαμβάνει τη διαχείριση. Από τα πρώτα έτη δείχνει εργατικότητα, συνάπτει πετυχημένες συνεργασίες, γίνεται γνωστός σε όλη τη Μεσσηνία και το όνομά του συνώνυμο της εντιμότητας και της επιτυχίας.

Μερικές από τις συνεργασίες που έφεραν υψηλή κερδοφορία στην επιχείρηση ήταν η αντιπροσωπεία των γεωργικών ελκυστήρων FIAT, των καλλιεργητών AGRIA, καθώς και των σκαπτικών ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ.

3

2007

Το 2007 ο Λιακάκης Ιωάννης διαδέχεται τον πατέρα του. Οι εποχές έχουν αλλάξει, ο ανταγωνισμός είναι έντονος, η ανάγκη για υψηλό στοκ και ποικιλία εμπορεύματος είναι φανερή.

Μερικές από τις κυριότερες εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι η OleoMac, η Agrotechnic, ο Μινώταυρος, η Hyundai, η Robin, η Oregon.

 

Σήμερα

ΣΗΜΕΡΑ συνεχίζουμε με συνέπεια και ανταγωνιστικές τιμές να προσφέρουμε στον πελάτη μας μηχανήματα, εργαλεία, ανταλλακτικά και εφόδια που προορίζονται για αγροτική χρήση.
ΣΤΟΧΟΣ μας να δημιουργούμε σχέσεις διαρκείας με τους πελάτες μας, οι οποίες να στηρίζονται στον ΑΜΟΙΒΑΙΟ σεβασμό και κατανόηση.

Main Menu